Finansiering

Vi vil gjøre alt for at du skal kunne realisere din boligdrøm på Ostunet. Fana Sparebank hjelper deg med rådgivning. Les alt om finansiering av din drømmebolig her.

Ønsker du en trygg inngang til boligmarkedet? Eller ønsker du rådgivning rundt privatøkonomi? Hos Fana Sparebank får du en egen personlig rådgiver som er der for deg. Vi har åpnet en ny, moderne filial i Os sentrum. I Brugata 10. står våre dyktige rådgivere klare til å hjelpe deg med det du måtte lure på.

En bank utenom det vanlige

Os har mye å by på og området er i stadig utvikling. Denne spennende reisen vil vi i Fana Sparebank være med på. Derfor åpnet vi en egen filial, litt utenom det vanlige, i Os sentrum sommeren 2020.

Banklokalet på Os er et gammelt, ærverdig bygg, som har blitt totalrenovert og tilpasset et moderne samfunn. Noe av det som skiller filialen fra andre banker er den moderne innredningen, den uformelle stemningen, og ikke minst bruken av lokalet på både dagtid og kveldstid. På dagen kan man sette seg ned i en behagelig sofa med en kopp kaffe, og få finansiell rådgivning fra en erfaren Fana Sparebank-ansatt. På kveldstid er tanken at man skal kunne nyte et glass vin på en barstol i filialens kjøkkenhjørne. Vi tror på å skape en møteplass for innbyggerne på Os, hvor man kan jobbe, lære om økonomi og slappe av, samtidig som man kan få god rådgivning på veien mot et boligkjøp.

I Brugata 10 står våre hyggelige kunderådgivere klare til å ta deg imot med gode råd, og en varm kopp kaffe. Du kan stikke innom for å slå av en uformell prat, eller lære litt om økonomi.

En av de unike fordelene med å kjøpe bolig på Ostunet er at du får helt gebyrfritt boliglån, også dersom du trenger mellomfinansiering. I tillegg spanderer vi tinglysningsgebyret til Kartverket.

Les mer om Fana Sparebank og alle fordele deres her. Du kan også booke et møte med oss eller sjekke ut åpningstidene våre her.

6 råd til deg som skal kjøpe bolig for første gang

Er du klar for å komme deg inn på boligmarkedet? Det kan være både spennende, forvirrende og litt skummelt å skulle kjøpe bolig for første gang. Her gir vi deg gode råd og vink på veien.

Les videre >>

Hva er egentlig egenkapital, og hvorfor trenger du det?

Skal du kjøpe bolig? Hvis svaret er ja, lurer du kanskje på hva banken egentlig mener med kravene som stilles til egenkapital. Banken kan ikke låne deg hele beløpet du trenger, vi kan låne deg mesteparten, men du må også inn med en liten sum selv – denne summen er din egenkapital.

Les videre >>

Til boligvelger