Finansiering

Vi vil gjøre alt for at du skal kunne realisere din boligdrøm på Ostunet. Derfor kan du nå søke trygt og gebyrfritt boliglån hos Fana Sparebank. Les alt om finansiering av din drømmebolig her.

Fana Sparebank kan tilby konkurransedyktig rente, sammen med egen personlig rådgiver som følger deg opp gjennom hele låneprosessen. På denne måten er du sikret en trygg og rimelig inngang i boligmarkedet. Fana Sparebank hjelper deg med finansiering!

Dersom du er under 34 år, kan du gjennom boliglån for unge låne inntil 85 % av boligens verdi, resten må du ha i egenkapital. Les mer om egenkapital her.

Mange fordeler

En av de unike fordelene med å kjøpe bolig på Ostunet er at du får helt gebyrfritt boliglån, også dersom du trenger mellomfinansiering. I tillegg spanderer vi tinglysningsgebyret til Kartverket.

Søk boliglån på nett, og få svar fra en av av våre dyktige rådgivere. Fra våren 2020 åpner vi nytt kontor i Os sentrum, i tillegg til vårt hovedkontor på Nesttun og filial i Bergen sentrum. Du kan også booke et møte her. Husk å merke lånesøknaden eller møtebookingen med kampanjekoden «Ostunet» i kommentarfeltet.

Priseksempel

Boliglån innenfor 75% av boligens verdi:

Lån kr. 2.000.000,- over 25 år. Eff. rente fra 1,72 %. Nom. rente: 1,65 %. Totale kostnader kr. 2.457.135,-

Se resten av Fana Sparebanks prisliste her. Og sjekk ut deres åpningstider her.

6 råd til deg som skal kjøpe bolig for første gang

Er du klar for å komme deg inn på boligmarkedet? Det kan være både spennende, forvirrende og litt skummelt å skulle kjøpe bolig for første gang. Her gir vi deg gode råd og vink på veien.

Les videre >>

Hva er egentlig egenkapital, og hvorfor trenger du det?

Skal du kjøpe bolig? Hvis svaret er ja, lurer du kanskje på hva banken egentlig mener med kravene som stilles til egenkapital. Banken kan ikke låne deg hele beløpet du trenger, vi kan låne deg mesteparten, men du må også inn med en liten sum selv – denne summen er din egenkapital.

Les videre >>

Til boligvelger