Følg fremgangen

Fra drøm til virkelighet! Ostunet er på god vei til å bli det fine, frodige og fredelige tunet med eneboliger, rekkehus og leiligheter. Her kan du følge fremgangen og byggingen av det nye tunet.

Overtakelse av 3 nye boliger

Mai 2021

Det nærmer seg overtakelse av 3 nye boliger og vi ser frem til å overlevere boligene til nye eiere i løpet av juni. Er du på jakt etter ny bolig? Ta en titt på våre 3 etasje eneboliger. Vær rask, kun 2 igjen! Se boligene her.

Alle rekkehusene er solgt

November 2020

Vi er stolte over å melde om at alle fem rekkehus nå er solgt, og at det kommer til å være lys i vinduene her i løpet av kort tid. Men fortvil ikke! Vi har fremdeles ledige eneboliger med både 2 og 3 etasjer, samt et knippe leiligheter igjen. Sjekk dem ut her.

Se Ostunet ta form

September 2020

Rekkehusene nærmer seg både ferdige og utsolgt, og vi har startet arbeidet på tunets flotte treetasjes eneboliger. Med andre ord – alt er i rute med det som skal danne Ostunets første byggetrinn. Tunets eneboliger over tre plan er påbegynt, og skal bli flotte hjem med høye kvaliteter, adskilte soner og smarte planløsninger – alt lagt til rette for en harmonisk hverdag, og god boltreplass til hele familien. 

Og mens boligene stadig tar form, gjør tunet det samme. Vi har fått på plass en flott opparbeidet mur, som bare er starten på det som skal bli et nydelig uteområde. Grønne plener, belegningsstein, kjekk lekeplass og koselige benker blir også en del av Ostunet. I tillegg skal nedgravd avfallshåndtering gjøre hverdagen bittelitt enklere og mer praktisk – og du slipper å ha søppelkasser ved inngangen din. 

Som nevnt er det kun ett ledig rekkehus igjen. Utforsk det her. Eller oppdag de flotte 3-etasjes husene som nå er under bygging her. Kun 3 ledige!

Spennende tider på Ostunet

Juni 2020

Spennende tider nå! De lekre rekkehusene på Ostunet begynner å ta form, og vi gleder oss til å se de første boligene bli innflytningsklare. Her skal de fremtidige beboerne få feire jul allerede i år, så her går det unna!

Vi har kun to ledige rekkehus! Kunne du tenkt deg en splitter ny bolig til jul? Ta kontakt for en uforpliktende prat og befaring.

Rekkehusene på vei opp

Mai 2020

I mai kunne de første veggene reises. De populære rekkehusene på Ostunet var først ut, og skal være innflytningsklare til jul 2020.

Rekkehusene ligger som perler på en snor, og inneholder absolutt alt du trenger, enten du er alene, et par eller en familie. Ute er det også kort vei det meste, inkludert din egen parkeringsplass og carport.

Psst! Kun to rekkehus igjen! Sjekk dem ut her.

Første spadetak

Januar 2020

Første spadetak ble tatt 10. januar, for bygging av infrastruktur og planering av tomter. 9 boliger var solgt allerede før første spadetak.

Salgsstart

September 2019

3 … 2 … 1 … SALGSSTART:
3 ENHETER SOLGT på 1, 2, 3!

Under to timer etter at de første detaljene ble sluppet, var hele 3 enheter revet bort! Salgsmøtet ble holdt i Vognhallen med over 30 spente fremmøtte. Disse fikk med seg et passord som gav dem tilgang til ostunet.no før alle andre.

Fra en idé …

2018

Tidlig i 2018 startet planleggingen av boligprosjektet Ostunet. Planen var å lage et tun der barn kunne vokse trygt opp, og ikke minst en fin plass å bli voksen. Med nærhet til skole, barnehage, natur og sentrum skulle Ostunet bli et friskt tilskudd til Os.

Med trygge og viktige aktører som Clemens Eiendom og Døsen var det kort vei fra idé til prosjektet var under planlegging.