Om Ostunet

Vi er i full gang med byggingen på Ostunet, et unikt boligprosjekt midt i hjertet av vakre Os.

Tunet består av lekre leiligheter, eneboliger og rekkehus, alle med høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastiske uteplasser. Du kan følge fremgangen her.

Gode kvaliteter, grønne omgivelser og umiddelbar nærhet til sentrum, sjø og skog –

Velkommen til Ostunet.

Leilighet, rekkehus eller enebolig?

Tre etasjer, to etasjer eller alt på ett plan? Ostunet har planløsningen for deg og din familie, uansett hva dere er ute etter. 

Leilighetene er lett å like – og å holde ved like. Her kan du bo stressfritt og standsmessig med nok plass, gode solforhold og en herlig planløsning. Eller hva med en av Ostunets flotte eneboliger, på enten to eller tre etasjer? Med god boltreplass, adskilte soner og opptil flere fantastiske uteplasser, er alt lagt til rette for en harmonisk familiehverdag. Det samme gjelder for de utsolgte rekkehusene – alt du trenger, enten du er alene, et par eller en familie. 

Kvalitetene og beliggenheten gjør dette tunet til et fantastisk kjøp, og et enda bedre hjem. Les mer om de forskjellige enhetene og sikre deg drømmeboligen din i dag!

Nærhet til skole og barnehage

Å ha barn i barnehage eller på skole handler ofte om to ting: Nærhet og trygghet. På Ostunet får barna en trygg skolerute i fine naturomgivelser. Nærheten til både barnehage og skole gjør ofte hverdagen enklere. Bilen kan bli stående hjemme – og vipps så er dere fremme.

Ostunet – En trygg investering

Vi vil gjøre alt for at du skal kunne realisere din boligdrøm på Ostunet.

Fana Sparebank hjelper deg med en trygg inngang til boligmarkedet. Banken tilbyr en egen personlig rådgiver som er der for deg, og har åpnet ny filial i Os sentrum. I Brugata 10. står bankens dyktige rådgivere klare til å hjelpe deg med det du måtte lure på.

Et hjem som oser kvalitet

Luftig, lyst og lekkert – uansett om du velger leilighet, rekkehus eller enebolig, oser det kvalitet av hjemmet ditt på Ostunet. Vi har til og med en liten suksessoppskrift å foreslå.

Start dagen med en deilig dusj på ditt delikate baderom. Med innredning fra Foss og varmekabler samt fliser på gulv, er stemningen allerede satt. Spaser inn på kjøkkenet fra Sigdal – med det du trenger av integrerte hvitevarer. Lag deg en god kopp kaffe, før du videre nyter den på hjemmets solrike balkong eller terrasse. Titt utover på Ostunets vakre omgivelser. Naturen, grøntarealene, den fine uteplassen. Et ypperlig sted å finne ro – eller la det sosiale gro. 

Når du er ferdig med å nyte utsikten av Ostunet, er ikke synet innendørs noe dårligere. Store, sosiale soner, lyse flater, og gode løsninger i ethvert rom. Lekker, norsk kvalitetstrapp fra Stryntrappa i alle boliger. Vil du sette ditt eget personlige preg på hjemmet ditt, er det naturligvis mulig å skreddersy for å få det akkurat slik du vil.

Det trygge tunet

«Det er innsiden som teller». Absolutt, men det gjør ikke noe når utsiden er bra også – hvertfall ikke når du leter etter et nytt hjem. På Ostunet er det like bra ute som inne, både for store og små. 

Frodig tun omkranset av natur, grønne plener, og pent opparbeidet område – flere plasser med belegningsstein. Nedgravd avfallshåndtering – et praktisk og godt system hvor du slipper å ha søppelkasser ved inngangen din.

For barna blir uteleken ekstra bra med den kjekke lekeplassen på tunet – et spennende tilfluktssted hvor kreativ lek og eventyr blir skapt. Mens ungene herjer og koser seg, kan de voksne hygge seg på en av tunets mange koselige benker. Her kan man uforstyrret nyte den grønne og frodige utsikten, både alene og sammen med gode naboer. 

På Ostunet er det ingen gjennomkjøring for biler – oppskriften på et trygt, fint og fredelig tun.

Arkitektens ord om Ostunet

Gode boliger, variert arkitektur og flotte utearealer har vært utgangspunkt i utformingen av prosjektet Ostunet. Hvert tun og hustype har sin egen identitet i fasadeuttrykk og utforming. Å skape rom for gode liv har vært et felles utgangspunkt for alle – både eneboligene, rekkehusene og leilighetene. Husene er tilpasset det kuperte landskapet, noe som også matcher planløsninger og uttrykk. Stuene er plassert øverst slik at man beveger seg opp mot sol, utsikt og uteplasser tilknyttet stue.

Å skape rom for gode liv har vært et felles utgangspunkt for alle

Erlend Espenæs, LINK Arkitektur

Alle hus har både balkong og terrasse. Eneboligene har private utearealer på begge sider av huset slik at man får tilgang til både formiddagssol og ettermiddagssol. Leilighetene har tilgang på generøs terrasse eller balkong. De fleste har stue og balkonger mot sør-vest. Felles lekeplass og flott oppholdsplass for alle. Lekeapparater, grøntarealer, beplantning og sitteplasser skaper en fin overgang mellom byggene og blir et flott samlingssted for beboerne på Ostunet.